Hvordan

Hvordan gjære hulkillister i skråtak

Jeg og hadde utfordring med skråtak og hulkillister. Viss det er snakk om hulkil, pleier vi å splitte en glattkant som vi gjærer lista imot. Der det går fra vegg til skråtak (sett nedenfra og opp) må vi jo bruke diamantlist, men hva gjør vi ellers? Vet ikke hvordan jeg skal få det pent.Regner med det dreier seg om frykten for gjæring av hulkil. Taklisting: Innvendig hjørne mot skråtak med hulkillist. Skal legge taklist på loftet, som har skråtak. Hadde vel strengt tatt kunne brukt to biter og kappet til jeg hadde funnet. Kort sagt må man tenke motsatt når man lister med hulkil. For å gjære et indre hjørne, hvilke vinkler må jeg sage høyre list i? Når jeg kommer hjem fra jobb skal jeg fortelle hvordan det skal gjøres.

Noen som kan fortelle meg hvordan man får ting riktig ved bruk av profilerte lister når det er delvis skråtak? Jeg har halvannenetasjehus med knevegger ytterst. For å få en fin overgang fra skråtak til rett tak, er takklosser en god løsning. Dagens nøtt: Hulkillister i skråtak. Men mellom oss og et barnefritt soverom står det ca 20 meter med hulkil-lister som skal opp i skråtak med flere vinkler.

HULKIL: Plasser lista på saga med samme side opp som når den henger på veggen. Mye av forståelsen ligger i det å forstå hvordan man skal legge lista på saga for at man skal få den riktig. Jeg kappet opp 2 lengder på 3,5 meter før jeg fikk det til. Gjæring, profilerte lister, skråtak.

Listverk forutsetter bruk av gjæring ved sammenfelling i hjørner. Prinsippet for hvordan sette opp taklist er egentlig det samme som for fotlist. Lite tips er å kappe hulkil lister 1-mm for kort, slik at du har litt plass å. Hvis du har hulkil er de innmari vanskelig å holde styr på hvordan du skal. Denne har skråtak, og jeg er usikker på hvordan man bruker å løse. Og lurer du på hva som skal brukes hvordan, kan. Hvordan gjære hulkillister i skråtak. Se hvordan legge heller eller belegningsstein – lage trapp? Med gjæring av pakningene så ble det jo ganske pent, og tett får man håpe.I dette kapitlet vil det bli beskrevet hva lyd er, hvordan lyd forplanter seg og hvordan lyd kan reduseres ved hjelp av. Badet har både rett og skråtak, og i den forbindelse har jeg søkt litt for å finne en løsning på hvordan bruke. Hud (forskaling) Hul (tomrom) Hulkil Hull Hullbor Hullbånd Hullplate Hullsag. Skråstrekk Skråtak Skråtapp Skumbetong Skumplast Skunk (kubbe) Skurlast. Men jeg har profilerte hulkil-lister på 68mm – kloss – og profilert.

Jeg bruker ofte hjørneklosser til profilerte hulkillister.