Husbygging

Oljet eik lysere

Som regel er furu den tresorten man forbinder med gulning. Om eieren ønsker å få møblene lysere, må man fjerne lakk, slipe treverket noe ned og gi dem en ny. En oljet overflate kan slipes lett og påføres ny olje. For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik. Helt siden jeg oljet de for et år siden har jeg ikke vært helt fornøyd med.I utgangspunktet synes jeg eik er alt for gul i fargen til at det er helt " meg").

«gule» eikemøbler kan friskes opp med ny overflate

Jeg har beiset mitt stuebord som var oljet eik. Vi har en spisestue i oljet eik, som naturlig nok har gulnet en del, all den tid den er over 6 år gammel. Jeg kunne tenke meg å lysne den litt, og tenker at. Skal veggen være lysere enn gulvet? Bilder av oljet eik lysere Flere bilder for oljet eik lysere Rapportert Rapporter bilder Takk for tilbakemeldingen.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Jeg har en gammel spisestue i lakkert eik.

Benkeplater: kan benkeplaten bli lys?

Hvis det er lakken som er mørk, vil treverket bli betraktelig lysere når lakken fjernes. Har det vært oljet gjennom flere år vil det bli vanskelig å få maling eller lakk til å sitte. Har nettopp arvet et flott heltre eikebord av svigerfar. Det har vi lyst til å gjøre noe med. Løsning: Du kan fint lage den lysere. Vi hadde en trapp i sånn gulnet eik i huset. Vi fikk noen til å pusse det og lakket det litt lysere, og det er såå fint!Woka med hvit olje og kjøp så en tube til etterbehandling av hvitoljet samme merket det blir så fint, har. Og om du ønsker et lysere uttrykk pusser du bordplaten ned og setter. Zermatt spisebord er et rustikt og solid bord i gråoljet eik. Carver spisebord med bordplate i eikefiner og ben i massiv eik. Hvitoljet eik er kjempe fint med hvitt. Med litt lysere, hvitaktige benkeplater og hyller?

Nå er det hottere med gråtoner, og jeg lurte på om noen har tips for hvordan. IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing oil. Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje. Jeg ønsker å gjøre den lysere med hvitpigmenter.Behandle benkeplate i heltre

Benkeplaten er oljen fra fabrikken tror jeg. Mangler: oljet Furugulv, hva gjør jeg? Oljet gulv med trestjerners olje, naturell brun. Du kan også lakke over gulvet etter du har oljet det Slik oljer du. Er det ikke mulig å olje eller vokse det lysere heller? Vi har en ubehandlet benkeplate i eik -denne ønsker vi å få mest mulig hvit. Eik og ask er imidlertid svært anvendelige materialer.

Det gir en noe lysere variant av eik.